Stone Clubhouse

Stone Clubhouse

LOCATION: Santa Ponça, Mallorca
CLIENT: Nova Santa Ponça Golf
PROGRAM:  Golf Clubhouse
SIZE: 500 m2 
STATUS: Finished
TEAM: Guillermo Reynés, Álvaro Pérez

 

A golf club house , social interaction, and landscape; rocks, stones that lay in the middle of the landscape, offering presence and visibility disguised in a natural context.

The rocks put together become the clubhouse. The organization of those elements make the building: 4 volumes hosting different programs linked by a common plaza.The materialization of the building maximizes the rock effect: the local natural Stone covers not just the facade, also the roof making no distinction between them: the roof is part of the facade and the facade is part of the roof. It is all about stone in the landscape.