GRAS
EN / ES

Stone Clubhouse

Stone Clubhouse

 

  • LOCATION: Santa Ponça, Mallorca, Spain
  • CLIENT: Nova Santa Ponça Golf
  • PROGRAM:  Golf Clubhouse
  • SIZE: 500 m2 
  • STATUS: Finished
  • ARCHITECTURE: Guillermo Reynés, Álvaro Pérez
  • PHOTOGRAPHER: José Hevia

 

 

A golf club house , social interaction, and landscape; rocks, stones that lay in the middle of the landscape, offering presence and visibility disguised in a natural context.

The rocks put together become the clubhouse. The organization of those elements make the building: 4 volumes hosting different programs linked by a common plaza.The materialization of the building maximizes the rock effect: the local natural Stone covers not just the facade, also the roof making no distinction between them (the roof is part of the facade and the facade is part of the roof).

It is all about stone in the landscape.

 

We use cookies to improve your viewing experience. By continuing to use our website you accept our cookie policy.
Accept